Kemp v Brně - Žabovřeskách 14.8. 2017

Zahájení kempu v Žabovřeskách a pozvánka na prožitkové dny s názvem "Buďme otevření, odvážní a hraví"
 
V Žabinách to dnes žilo, všem do paměti se vrylo, že můžu mít 10 nebo 5, ale každým dotekem s míčem objevuji svět!
 
Objevuji stále nové hranice, někdy to byla dost pranice! Soutěž v judu, taky v páce, to je teda těžká práce. Fotbal je hra místy tvrdá, ale musí zůstat stále hravá! Po rozcvičce hra na 4řech hřištích a s Kristýnkou technika posilování s vlastním tělem, v počasí místy dosti vřelém! Odpoledne teambuilding a sestavení slova z našich těl, tak nějak přesně jsem to chtěl. Kdo uhodne, co naše těla píší, dostane odměnu z našich sladkých skrýší.
 
A pak fotbálek s pilováním dovedností, myslím, že toho bylo dosti! Díky všemu a všem!
 
Za tým lidí, kteří se díky projektu ŽH mohou setkávat a předávat si informace a vědění, vás všechny zvu na prožitkové dny, které se uskuteční v rámci sportovního kempu v Žabovřeskách a budou určené i pro dospělé.
 
Pokud jste zvědaví a nebo máte jakékoliv pochybnosti, slyšeli jste o projektu a jeho principech, spojujete si jej s konkrétními jednotlivci, konkrétní situací, konkrétním vnímáním, přijďte s námi komunikovat. Pokud máte odvahu věci objevovat, diskutovat, konfrontovat se, argumentovat a vyzkoušet si trénink případně přímo na sobě, přivítáme vás.
 
Co si odnesete? Prohloubení porozumění v pojetí (principech) trénování, z nichž z každého si lze něco vzít - pak už zbývá "jen" zasadit konkrétní přístup (princip) do výchovy vašich dětí a nám "každému na míru" do výchovy sportovce (fotbalisty, člověka).
 
Prožitkové dny se uskuteční v PÁTEK 18. a 25.8.ve fotbalovém areálu v Brně-Žabovřeskách a nesou název
 
Buďme otevření, odvážní a hraví
13.15-14.15 (sraz zájemců 12.45)
- pokračování na základě podnětů do 15.30
 
I za tým lidí, kteří se starají o děti na fotbalovém kempu v Žabovřeskách - jmenovitě Kristýna Tomanová, David Kachlíř, Josef Grůza, Tomáš Měchura, Jiří Tichý, Adam Bodeček, Michal Šicner, Lukáš Adamec a Radomír Talafa,
 
Vladimír Bodeček
Sdílet na Facebooku