Kemp v Kunštátu 31.7.- 4.8.2017

Ve dnech od 31.7. – 4.8. byl na programu pobytový fotbalový kemp v Kunštátě. Kemp byl určen pro chlapce i dívky  ročníku 2002 – 2006 a byl zaměřen především na zlepšení herních činností jednotlivce. Vše v přátelské a pohodové atmosféře.

Ve cvičeních jsme se hlavně zaměřili na situace 1 na 1, 2 na 2, střelbu, rozvoj rychlostních a koordinačních schopností.  Největší důraz jsme kladli na hru jako hlavní způsob učení. Na své si přišli i brankáři, kteří absolvovali tréninkové jednotky pod vedením Jakuba Klimeše, aktuálně brankáře třetiligového Vyškova.
Pavel Blaha si pro účastníky kempu připravil přednášky o historii fotbalu a o správné regeneraci a výživě, kterou kluci doslova hltali.  V době odpočinku jsme se věnovali regeneraci a vodním radovánkám na místním koupališti, kde jsme svedli velmi vyhecované souboje ve volejbale i jiných hrách.  

Trenéři Martin Pavel, Miloš Šmerda, Pavel Blaha, Milan Peša, Pavel Chmelíček, Jakub Odehnal  a Jakub Klimeš by chtěli všem zúčastněným poděkovat za skvělou skvělou atmosféru v průběhu celého týdne, za nezapomenutelné zážitky a za vzorný přístup při plnění všech činností a cvičení během i mimo tréninkové jednotky.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sdílet na Facebooku