Mladší žáci ve dvojutkáních výsledkově částečně úspěšní

Žijeme Hrou – FC Soběšice 9:1 (3:0)

Branky: 5x Kazda, 2x Měcháček, Motyčka, Havelka

Sestava: Chytrý, Havelka, Chmelíčková, Měcháček, Tesař, Kazda, Španělová, Šulc, Havel J., Motyčka

Jak už napovídá konečný výsledek, utkání mělo jasného vítěze. Soupeře ze Soběšic jsme přehráli ve všech činnostech a konečně jsme herní převahu vyjádřili i v podobě vstřelených gólů.

 

SK Jedovnice – Žijeme Hrou “B“ 9:6 (3:5)

Branky: 4x Ščučka, 2x Němec

Sestava: Mihula, Mikula, Janoušková, Šínová, Kovářová, Vokurka, Prudký, Jašek, Němec, Ščučka, Zouhar, Havel O.

Proti silnému protivníkovi z Jednovnic se nám utkání povedlo. První poločas skončil našim vedení, především díky krásným akcím a gólům pětice hráčů z přípravek (Němec, Ščučka, Jašek, Havel, Zouhar), které postupně do týmu začleňujeme a svým pohybem dělali soupeři obrovský problém. Ve druhé půlce už se projevila fyzická převaha několika hráčů domácích a konečný výsledek tak převrátili na svou stranu.

 

Žijeme Hrou – FC Medlánky 0:5 (0:1)

Sestava: Chytrý, Havelka, Chmelíčková, Měcháček, Tesař, Kazda, Španělová, Šulc, Motyčka, Jonáš, Janoušková

V den svátku práce 1. května jsme nastoupili proti týmu z Medlánek, který se nachází na čelních pozicích tabulky. První poločas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Dařilo se nám včasné napadání rozehrávky soupeře a měli dobrý pohyb po hřišti. Nedařilo se nám však více roztahovat hru do šířky, tak jak se to dařilo proti Soběšicícm a spíše jsme hráli na zahuštěném prostoru. Bohužel minutu před koncem prvního poločasu jsme inkasovali po nešťastně tečované střele branku na 0:1. V přestávce jsme si vyhodnotili, že chceme pokračovat stejně aktivně jak v půlce první a pokusíme se výsledek otočit. I přes dobrý vstup do druhé půlky se nám aktivní hrou branku vstřelit nepovedlo a hosté ve 40. minutě přidali druhou branku, kterou prakticky utkání rozhodli. Ke konci přidali ještě další 3 branky a i přes vyrovnanou celkově vyrovnaný průběh utkání je konečný výsledek celkem nelichotivý.

 

Žijeme Hrou “B“ - Benešov / Kořenec 7:2 (2:1)

Branky: 2x Holcner, 2x Ščučka, Němec, Kazda, Šínová

Sestava: Mihula, Mikula, Holcner, Jašek, Kovářová, Němec, Prudký, Ščučka, Vokurka, Šínová, Kazda

V utkání proti společnému týmu Benešova a Kořence jsme navázali na náš výkon z předchozího zápasu proti Jednovnicícm a po celé utkání jsme byli výrazně lepším soupeřem. Soupeře jsme předčili v individuální práci s míčem, v rychlé kombinační hře, ale i v proměňování šancí. Ve druhém poločase jsme přistoupili ke změně v rozestavení, kdy jsme hráli jen na dva obránce a tento tah se ukázal jako úspěšný. Za předvedený výkon musím pochválit všechny hráče.

 

Martin Pavel (trenér)

Sdílet na Facebooku