Mladším žákům se v Blansku střelecky nedařilo

FK Blansko – Žijeme Hrou 5:1 (3:0)

Branky: Kazda

Sestava: Měcháček (GK), Tesař, Havelka, Španělová, Kazda, Šulc, Chmelíčková, Motyčka, Jonáš, Holcner, Vokurka, Prudký

Do zápasu na umělé trávě v Blansku jsme nevstoupili příliš šťastně. Soupeř se velmi rychle ujal vedení a dál zlobil z rychlých protiútoků, které taky dva využil. I když tomu skóre utkání příliš nenasvědčovalo, první poločas byl herně vyrovnaný s šancemi na obou stranách. My jsme ovšem oproti Blansku v jejich proměňování nebyli úspěšní.

Do druhého poločasu jsme vstoupili se změnou rozestavení a taky s odhodláním vývoj zápasu zvrátit. A hned od prvních minut druhé půle byla vidět veliká změna. Dařilo se nám včasné napadání rozehrávky soupeře a brankových situací jsme si vytvořili více než dost. Ve druhé půlce jsme byli výrazně lepší než soupeř, ovšem v cestě za úspěchem nám stál vynikající výkon domácího brankáře Štěpánka, tyčky domácí branky a také někdy nekvalitní řešení gólových příležitostí.

Z mého pohledu jsme v dnešním utkání a to především ve druhém poločase byli lepší než soupeř. Abychom, ale byli úspěšnější, chyběl nám klid i kvalita v zakončení a v tom nás domácí tým předčil. Hráči tak po zápase viděli, že mají stále na čem pracovat a ve kterých činnostech mají své rezervy.

Martin Pavel (trenér)
 

Sdílet na Facebooku