Výlet pro seniory do Olomouce

Ve čtvrtek 5. října se uskutečnil, v rámci projektu ŽIJEME HROU SENIORŮM, zájezd do Olomouce. Na místo jsme dorazili v 10 hodin, kde již na Dolním náměstí čekala naše průvodkyně paní Krausová.  Jako první byla naplánovaná návštěva Katedrály sv. Václava, v areálu olomouckého Přemyslovského hradu.  Pro nepřízeň počasí jsme se poté rozdělili na dvě skupinky. Jedna část šla dále s paní průvodkyní, druhá se vydala do místní kavárny, kde jsme se ohřáli a dali si i něco dobrého na zub. Ve 12 hodin jsme se shromáždili na Horním náměstí před olomouckým Orlojem.  Procházkou přes park, kde si mnozí z nás nasbírali kaštany, jsme došli k autobusu, který nás odvezl na Svatý Kopeček. Po skvělém obědě následovala prohlídka chrámu Navštívení Panny Marie. Vyčasilo se a ze Svatého Kopečku byl nádherný výhled.

 I přes nepřízeň počasí si senioři výlet velice pochvalovali a užívali. Celý den, tak všechny provázela příjemná a pozitivní nálada.

Za všechny zúčastněné seniory i za sebe bych chtěla poděkovat našim partnerům, kterými byly i tentokrát boskovické firmy LÁNIK a GATEMA. Těšíme se na další spolupráci.

Adriana Odehnalová.

Sdílet na Facebooku