Gólová přestřelka v zápase mladších žáků v Bořitově

Po nevydařeném víkendu, kdy po celé republice panovalo nevlídné počásí se nám opět rozjela velká porce zápasů a turnajů. Mladší žáci včera hráli okresní soutěž na fantasticky připraveném hřišti v Bořitově proti celku Vysočany-Šošůvka/Sloup. A zápas to byl pro oko diváka vskutku napínavý. Náš tým si postupným útokem vytvářel spoustu šancí. Avšak jejich zakončení nebylo příliš efektivní. Kromě úvodního gólu, ne a ne prostřelit hostujícího brankáře. Spoustu nadějně vypdajících situací jsme nedotáhli do úspěšného konce a nezvolili dobré řešení. Soupeř hrozil převážně z rychlých protiútoků a naše ztráty a nepozornosti v rozehrávce dovedli nekompromisně trestat. Skóre tak v průběhu druhého poločasu bylo jeden čas 1:4 v náš neprospěch. Nsložili jsme však zbraně. K dobré hře v poli jsme přidali i větší efektivitu v zakončení a postupně snižovali rozdíl ve skóre až jsme zápas úplně otočili. Poslední slovo však měl soupeř a po nepovedené rozehře od naši branky srovnal na konečných 5:5.
"Pohledný zápas, kde jsme z mého pohledu měli výrazně více ze hry i výrazně více šancí. Brzdila nás naše neproduktivita a povedené akce jsme nedovedli dotáhnout do správného konce." uzavřel hodnocení zápasu trenér Martin Pavel.
 

Mladší žáci B - Vysočany-Šošůvka/Sloup 5:5 (1:3)

Bořitov 18. 9. 2024, 17:00, 3.kolo, Okresní liga mladší žáci

Branky: 2x Ostrejš S., Holík V., Studýnka J., Crhák S.
Sestava: Šulc J. (GK), Ostrejš S., Pelíšková Ž., Škovran J., Holík V., Doskočil J., Dvořáček P., Gerneš M., Dítě J., Crhák S., Novotný Jak., Studýnka J., Žid M., Svoboda E.

Sdílet na Facebooku