Mladší žáci odehráli v Modřicích I. předkolo Planeo cupu

Minulý týden ve čtvrtek proběhlo v Modřicích I. předkolo Planeo cupu mladších žáků kategorie U13. Náš tým nastoupil proti následujícím celkům: RDR Akademie, FC Boskovice-Letovice, AFK Tišnov, RAFK Rajhrad, MFK Modřice.
Hrálo se nyní už celkem nezvykle na půlku hřiště. I když před pár lety byl tento tvar hřiště jestě naprosto standartním, bylo vidět, že si všichni musí chvíli zvykat. Doba jednoho utkání 1x 20 minut.

Hodnocení turnaje pohledem trenéra týmu Martina Pavla
"Odehráli jsme vyrovnaná utkání s kvalitními protivníky. Dnes nás brzdila koncovka a neproměňování šancí do kterých jsme se dostávali. Soupeři byli v této činnosti efektivnější a hned trestali. Musíme také zapracovat na řešení situací v poslední třetině hřiště. V posledních dvou zápasech s Tišnovem a Rajhradem jsme už byli v zakončení úspěšnější. Řečí výsledků jsme čekali trochu víc. Na turnaji jsme obsadili nepostupové 5. místo. Musím však kluky pochválit. Udělali velký posun v mentální části. Stávalo se nám totiž na takových akcích, že jsme občas podlehli tíze výsledků, což dnes nebylo. Celý turnaj kluci odmakali naplno od první do poslední minuty."

Celkové pořadí I.předkola Planeo cupu U13 v Modřicích:
1. FC Boskovice-Letovice
2. RDR Akademie
3. MFK Modřice
4. AFK Tišnov
5. Žijeme Hrou
6. RAFK Rajhrad

Výsledky jednotlivých zápasů:
RDR Akademie - Žijeme Hrou 2:0
FC Boskovice-Letovice - Žijeme Hrou 1:0
MFK Modřice - Žijeme Hrou 0:0
AFK Tišnov - Žijeme Hrou 3:2
RAFK Rajhrad - Žijeme Hrou 0:8

Za tým Žijeme Hrou U13 nastoupili:
Burkoň M. (GK), Ostrejš S., Studýnka J., Borek Š., Hořínek M., Novotný J., Mosler M., Boček V., Lepka O., Hruška O., Burkoň E.

Sdílet na Facebooku