Mladší žáci U11 ve finále Starez cupu v Brně

12.2. se v TCM v Brně – Ivanovicích uskutečnilo velké finále turnaje Starez cup pro ročníky 2011.

Do finálového turnaje postoupili také naši chlapci a reprezentovali Žijeme Hrou ve složení Matěj Bednář, David Svoboda, Michal Lepka, Robin Lepka, Štěpán Pavlů, Jakub Křivánek, David Bárta (ročník 2012) a Ondřej Lepka (dokonce ročník 2013).

Hodnocení trenéra Jiří Vorlického ml.:
"Turnaj velmi prověřil naše dovednosti a zejména týmovou součinnost. Týmy jako Líšeň, Modřice, Bohunice, FOŠ Třebíč a Dosta Bystrc ukázaly velkou kvalitu a chuť hrát fotbal. V tomto turnaji jsme se umístili na posledním místě se ziskem tří bodů. Zápasy nemusely být vždy výsledkově jednoznačné, jelikož nám se příliš v koncovce nedařilo a mnohdy jsme dostávali góly po chybách, které samozřejmě k fotbalu a rozvoji patří, nicméně jich bylo mnoho a stálo nás to pěkné skóre.

Co je potřeba si přiznat, že herně umístění odpovídalo tomu, jaký byl průběh zápasů. Nedařilo se nám zejména zakládání útoků a kombinování. Silní jsme byli prakticky pouze z brejkových situací a většinou nás týmy na míči přehráli. Co je určitě pozitivní, že individuálně naši hráči nezaostávali, taktéž byli silní na míči a jejich hra měla myšlenku. Jak již bylo zmíněno kamenem úrazu nám byla právě týmová součinnost.

Nicméně kvalita soupeřů byla opravdu vysoká a určitě i vyšší než jsme zvyklí v soutěži, proto nebylo tak snadné se tomu během krátkých 13 minut na zápas přizpůsobit. Kluci se snažili hrát do poslední minuty každého utkání a nemají se za co stydět. Turnaj nám leccos ukázal a alespoň máme další podněty do naší práce."
 

Děkujeme Honzovi Křivánkovi za pořízení videozáznamů ze všech utkání.

Žijeme Hrou - MFK Modřice bílá

 

Žijeme Hrou - MFK Modřice modrá

 

Žijeme Hrou - FŠ Třebíč

 

Žijeme Hrou - FC Dosta Bystrc

 

Žijeme Hrou - SK Líšeň

 

Sdílet na Facebooku