Závěr sezóny okořenily turnaje mladších žáků a starších přípravek

Rathgeber cup U13
V Bystřici nad Pernštejnem odehráli hráči ročníku 2011 svůj závěrečný turnaj v této věkové kategorii a rozloučili se na výbornou. Po výsledkové stránce to sice nebyla bedna a medaile, ale v herním projevu a fotbalovosti patřil náš výběr k nejlepším na turnaji. Jak zhondotil trenér David Karafiát "dnes jsme byli remízovými králi". V souboji o 5. příčku z 13 účastníků jsme na penalty uspěly proti Okříškám. Závěrečné společné dovádění na místním koupališti stylově zakončilo sobotní turnaj.

Třebíč Open U12
Kategorie U12 se zúčastnila turnaje v Přibyslavicích u Třebíče.
Dva dny plné zážitků posloužily k perfektnímu utužení party. Z hlediska sportovního turnaj splnil naplno očekávání. Ve velmi kvalitní konkurenci (FC Háje JM, FC Vlašim, FŠ Třebíč, FC Tempo Praha, SK Uničov, SV Donau Wien, TJ Valašské Meziříčí, FK Dukla JM a FC Ivančice) jsme svou kůži nedali lacino. Naši hráči si během dvou dvů prošli emocemi jak na horské dráze a ověřili si, že se vyplatí nikdy se nevzdat. Nabité zkušenosti určitě v budoucnu kluci zužitkují. Tým ŽH obsadil konečné 6 místo z 10. Vítězem se stal rakouský SV Donau Wien.

Memoriál Jaroslava Dufka a Milana Neugebauera U11
Tým starších přípravek se na turnaj v Nedvědici neskládal vůbec lehce. Velký počet absencí přidělal trenérům Janíčkovi a Bezděkovi před turnajem spoustu vrásek na čele. I tak však kluci podali parádní výkon a celý den si náležitě užili. Výkon týmu se opíral o nejzkušenější starší přípravkáře Jáchyma Šulce, Vojtu Bočka, Simona Crháka a Dana Ježe. K nim se přidal elán mladých dravců a povedený výkon byl na světě. V konečném zúčtování obsadil tým ŽH na turnaji 4. místo z 8. 

 

Více fotografiíí z výše jmenovaných akcí najdete v jednotlivých fotoalbech na facebooku Žijeme Hrou.

Sdílet na Facebooku